Wijkerzand Projecten

Jong, innovatief en voortvarend

Een jonge, innovatieve vastgoedontwikkelaar

Slim en snel als het gaat om de ontwikkeling van nieuwe woningen en appartementen. Maurice Delpeut: Wij zien nog volop kansen in de herbestemming van kantoor- en winkelpanden. Ook als dat een complete metamorfose, een revitalisering van de wijk of het verbeteren van de infrastructuur betekent. Geen uitdaging is ons te groot!

Van noord tot zuid, van groot tot klein

Omdat we kiezen voor intensieve samenwerking met grote en betrouwbare  partijen, kunnen we projecten krachtig oppakken en soepel  realiseren. En dat werpt zijn vruchten af. Onze portefeuille groeit snel en we kunnen trots zijn op uiteenlopende projecten door heel Nederland.

Voor jouw woonplezier

"Kwaliteit staat voorop en gemak dient de mens.”

Wij gaan voor de ultieme toplocaties en werken met de beste architecten en leveranciers. Dan geniet jij niet alleen van optimaal woonplezier, maar heb je ook de winkel om de hoek, de natuur binnen handbereik, een eigen parkeerplek voor de deur en altijd een prettig uitzicht vanaf je terras of balkon. Zo spelen we in op de woonwensen van vandaag.

Met korte lijnen en open communicatie

Kees Rijs: Tijdens de realisatie van een project houden we de lijntjes kort. We staan bekend om onze open communicatie en de wil om samen te werken. Met alle betrokken partijen en met de bank en de makelaar ‘om de hoek’. Zo zijn we snel thuis in jouw omgeving. Dat praat wel zo gemakkelijk.

Op Zuid073

Project Zuid073 is een van onze pareltjes. De ligging is geweldig, de architectuur rijk en inspirerend, en dat is de perfecte basis voor een duurzame nieuwe bestemming. Je woont er in stijl en tegelijkertijd is het groen en betaalbaar. Helemaal van deze tijd.

Met dank aan

Een project succesvol realiseren, kan alleen met de juiste mensen om je heen. We bedanken de mensen van de gemeente ’s-Hertogenbosch voor hun medewerking en betrokkenheid. De architect, de makelaar, de bank, de kopersbegeleider en de aannemer bedanken we voor hun inzet, vertrouwen en de verdere samenwerking. Op naar een prachtige aanwinst voor ’s-Hertogenbosch.