Staete Makelaars Nieuwbouwspecialist

Lokaal bekend, regionaal verbonden

Hugo Finkers: Wonen “op Zuid073” is echt een buitenkans.

Het aanbod in bestaande woningen op Zuid is erg schaars en er wordt niets meer bij gebouwd. Behalve nu. Door de transformatie van een imposant kantoorpand tot wooncomplex Zuid073. We zijn er bijzonder trots op dat wij die mogen verkopen.

Daar worden we enthousiast van

Naast de gunstige ligging op maar een paar minuten van de historische en gezellige binnenstad, woon je pal aan de Zuiderplas. Ook één van de mooiste natuurgebieden, Het Bossche Broek, ligt naast de deur. Tel daarbij op dat je je auto gewoon bij je appartement zet en als je erop uit wilt, zo de snelweg oprijdt richting Utrecht en Eindhoven. Uniek.

Fijn en duurzaam

Shelley Schellekens: "Je snapt dan ook dat wij niet kunnen wachten om zulke fijne en duurzame appartementen te mogen aanbieden aan mensen die net zo gek zijn op lekker wonen in Den Bosch als wij".   

En groen bovendien!

Bovendien woon je duurzaam en groen. Niet alleen omdat een bestaand pand een nieuwe toekomst krijgt. Ook vanwege de manier van bouwen en het innovatieve klimaatconcept waarmee Zuid073 aan alle nieuwste eisen voldoet. Dat geeft een extra goed gevoel.

We weten van de hoed en de rand

Met onze jarenlange ervaring in advies en verkoop van nieuwbouwwoningen, weten we als geen ander wat er bij komt kijken als je een leuk nieuwbouwappartement ziet waar je graag wilt wonen. Of het nu gaat om de uitleg over het project, de benodigde hypotheek of de verkoop van je huidige woning, we helpen je perfect. Zodat je altijd goed voorbereid en zonder zorgen kunt kopen.

Lokaal bekend, regionaal verbonden

Vanuit onze vestigingen in ’s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel, Vlijmen, Drunen en Waalwijk staan onze 25 medewerkers klaar om ook jou van dienst te zijn. Dus bel gerust of kom langs en maak kennis met ons team van nieuwbouwspecialisten bij Staete Makelaars: